fbpx

F*ck average. Be legendary.

Τα Κλειδιά για ένα Επιτυχημένο Digital Marketing Πλάνο

Στην Inglelandi Digital Agency, παρέχουμε τις τελευταίες τάσεις του digital marketing,
στρατηγικές και εργαλεία που θα πάνε το brand σου ψηλά στον ψηφιακό κόσμο. Συγκεκριμένα, κάνουμε ανάλυση της αγοράς, αντιλαμβανόμαστε τις αναγκές της και εκμεταλλευόμαστε όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα. Επιπλέον, προσφέρουμε λύσεις που στοχεύουν στη βέλτιστη διαδικτυακή παρουσία και αναγνωρισημότητα της επιχείρησής σου.

Σχετάκης Instagram Feed      

Social Media

Αρχικά, τα Social Media αποτελούν το βασικό εργαλείο για την επιτυχημένη προβολή και προώθηση μιας επιχείρησής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δηλαδή, πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter, το YouTube, το Tik Tok και πολλές άλλες, έχουν μεγάλη επιρροή στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε στη σύγχρονη κοινωνία.

Τέλος, δημιουργώντας ελκυστικό περιεχόμενο και διαφημιστικές καμπάνιες με τους κατάλληλους στόχους, μπορούμε να πετύχουμε μέγιστη ορατότητα και αλληλεπίδραση με το επιθυμητό κοινό.

SEO - Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Έπειτα, η στρατηγική μας πάντα περιλαμβάνει την εξειδίκευση στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (SEO). Δηλαδή, εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές που θα κάνουν τη διαδικτυακή σου παρουσία πιο ισχυρή! Παράλληλα, στόχος μας είναι να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σου, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η digital marketing στρατηγική σου παραμένει αποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα της ψηφιακής σου παρουσίας.

Email Marketing

Το Email Marketing είναι μια τεχνική ψηφιακού μάρκετινγκ που περιλαμβάνει την αποστολή email σε προκαθορισμένη λίστα παραληπτών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για ακρίβεια, οι στόχοι του email marketing μπορεί να ποικίλλουν, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών, την ενυδάμωση σχέσεων με πελάτες ή πιθανούς πελάτες, την ενημέρωση για νέα και εκδηλώσεις, ή τη διατήρηση επαφής με το κοινό της επιχείρησης.

Παρακάτω ακολουθεί παράδειγμα email marketing ενέργειας του πελάτη μας Chania Culture ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, που είναι μια Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Διαχείριση Διαφημίσεων Digital Marketing

Οι διαφημίσεις στο digital marketing τόσο στη Meta όσο στη Google έχουν κεντρικό ρόλο στην προβολή προϊόντων, υπηρεσιών και μηνυμάτων σε ευρεία κοινά. Συγκεκριμένα, για να «πετύχει» μια διαφήμιση, πρέπει να έχουμε στρατηγική σκέψη, συνεχής παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των τακτικών μας. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουμε και άριστη κατανόηση των διαθέσιμων εργαλείων.

Ρίξε μια ματιά στις διαφημιστικές καμπάνιες του πελάτη μας Avra Imperial Hotel.

Κατανόηση Κοινού - Αγοράς

Αρχικά, ένα καλό digital marketing πλάνο ξεκινάει με την ακριβή έρευνα αγοράς. Δηλαδή, εντοπίζουμε τις νεότερες τάσεις και αναλύουμε τις συμπεριφορές των χρηστών με τη βοήθεια σύγχρονων εργαλείων. Τέλος, προσπαθούμε να «αποκρυπτογραφήσουμε» τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους, έτσι ώστε να ετοιμάσουμε κατάλληλα «personas». Έτσι, σαν αποτέλεσμα, έχουμε καλύτερη ανταπόκριση στον πραγματικό πελάτη με παραπάνω ακρίβεια και ευελιξία.

Καθορισμός Στόχων για Digital Marketing Πλάνο

Μέσα από τη στρατηγική που επιλέγουμε, καθορίζουμε SMART στόχους (Συγκεκριμένοι (Specific), Μετρήσιμοι (Measurable), Επιτεύξιμοι (Achievable), Συναφείς (Relevant), Χρονικά προσδιορισμένοι (Time-Bound). Με τον καθορισμό των στόχων στο digital marketing, κατανοούμε τις προτεραιότητές  και ανάγκες για την ανάδειξη του brand σου, για να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο βέλτιστα αποτελέσματα. Έτσι, εγγυόμαστε την αποτελεσματική υλοποίηση της marketing στρατηγικής σε όλα τα στάδια της online παρουσίας σου.

Δημιουργία Περιεχομένου

Η δημιουργία περιεχομένου αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας στον κόσμο του digital marketing. Έχοντας στοχευμένο και αυθεντικό περιεχομένο, αυξάνουμε τις πιθανότητες να προσελκύσουμε κοινό που θα ανταποκριθεί θετικά στο μήνυμά σου. Επιπλέον, το κοινό αυτό είναι πιο πιθανό να μετατραπεί σε πιστούς πελάτες, καθώς το περιεχόμενο σου αντικατοπτρίζει τις αληθινές αξίες και την ουσία της επιχείρησης.

Εάν θέλεις να έχεις μοναδικό περιεχόμενο, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Η ομάδα μας περιλαμβάνει επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους που θα αναδείξουν τη μοναδικότητά σου! Κάνε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για τη φωτογράφηση και εδώ για τη βιντεογράφηση.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Είναι μία μελετημένη στρατηγική που στοχεύει στην επίτευξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών στόχων μέσω της χρήσης διάφορων ψηφιακών τακτικών και καναλιών.

Μια καλά σχεδιασμένη digital στρατηγική μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους πελάτες, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας.

Περιλαμβάνει την κατανόηση του κοινού, τον καθορισμό των στόχων, τη δημιουργία και προώθηση περιεχομένου, τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (SEO), την ανάλυση και την προσαρμογή των στρατηγικών.

Μπορείς να ορίσεις τους στόχους σου χρησιμοποιώντας τη μέθοδο SMART, που σημαίνει Ειδικοί, Μετρήσιμοι, Εφικτοί, Σχετικοί, Χρονικά-προσδιορισμένοι στόχοι.

Το SEO είναι η διαδικασία βελτίωσης της ορατότητας ενός ιστότοπου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο της στρατηγικής marketing, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να προσελκύσεις περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σου.

Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη στρατηγική, αλλά συνήθως θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα μετά από λίγους μήνες.

Θα έχεις την πλήρη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της στρατηγικής marketing, από τον καθορισμό των στόχων, τη δημιουργία και την εφαρμογή της στρατηγικής, μέχρι την ανάλυση και την προσαρμογή της βάσει των αποτελεσμάτων.

Digital marketing

Κάλεσέ μας σήμερα.
2821405888

Συμπλήρωσε τη φόρμα για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή για την επιχείρησή σου.

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν τα: Google Privacy Policy και οι Όροι χρήσης.
    TOP