fbpx

F*ck average. Be legendary.

Ας μιλήσουμε για τις γραφιστικές υπηρεσίες

Στην εποχή του ψηφιακού marketing, η ταυτότητα μιας επιχείρησης είναι η «πρώτη εικόνα» και αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ισχυρά του εργαλεία. Στην Inglelandi Digital Agency, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που αναδεικνύουν το ψηφιακό σου προφίλ στο 100%!
Η
ομάδα μας έχει έμπειρους γραφίστες με πάθος για τη δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σου. Ανεξάρτητα από τη βαρύτητα του project, παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που είναι συμβαδίζουν στις ανάγκες και το μήνυμα της επιχείρησής σου. Επομένως, είτε θέλεις μια νέα εταιρική ταυτότητα, είτε ψάχνεις να βελτιώσεις το υπάρχον brand σου, οι γραφίστες μας είναι εδώ για να σε βοηθήσουν.

Γιατί είναι σημαντική η ψηφιακή ταυτότητα;

Όταν ο καταναλωτής αναζητά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο, η πρώτη εντύπωση προέρχεται από την ψηφιακή ταυτότητα μιας επιχείρησης. Συγκεκριμένα, το λογότυπο, η ιστοσελίδα, οι διαφημίσεις, όλα αυτά φτιάχνουν μια εικόνα στο μυαλό του καταναλωτή. Ας δούμε λίγο κάποιες από τις υπηρεσίες μας:

Branding: Δημιουργούμε μοναδικά λογότυπα, εταιρικές ταυτότητες, επαγγελματικές κάρτες κλπ. που θα ενισχύσουν τον επαγγελματισμό της εταιρίας σου!

Web Graphics: Δημιουργούμε ιστοσελίδες, διαφημιστικά banners καθώς και email marketing templates που θα ελκύσουν το κοινό σου και παράλληλα, θα προβάλλουν την επιχείρησή σου.

Έντυπα: Σχεδιάζουμε συσκευασίες προϊόντων, καταλόγους / περιοδικά καθώς και εντυπωσιακό προωθητικό υλικό που σε ξεχωρίζουν ανάμεσα στους ανταγωνιστές σου.

Σε μια εποχή όπου η ψηφιακή παρουσία είναι απαραίτητη, η Inglelandi Digital Agency είναι εδώ για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την ταυτότητα που η επιχείρησή σας αξίζει.

Ας δούμε κάποια παραδείγματα από τα project μας

Omega Pharmacy, ηλεκτρονικό φαρμακείο

Στην περίπτωση του Omega Pharmacy, θέλοντας να αυξήσει τη λίστα συνδρομητών στα newsletters, προτείναμε να γίνει ένα giveaway. Για να μπει κανείς στην κλήρωση, έπρεπε μονάχα να κάνει εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο.

Επομένως, για την ενέργεια αυτή φτιάξαμε διάφορα γραφιστικά όπως: pop up banner, website banner, Facebook cover καθώς και post/story για social media τα οποία έγιναν sponsored για μεγαλύτερη απήχηση.

Κάνοντας giveaway με κάποιο ελκυστικό δώρο, ενθαρρύναμε τους χρήστες να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και να έχουν την ευκαιρία να γίνουν νικητές. Παράλληλα, τους παρείχαμε τη δυνατότητα να λαμβάνουν newsletters με τις με τρέχουσες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα του φαρμακείου. Έτσι, δημιουργήσαμε μια αποτελεσματική στρατηγική προώθησης που ενίσχυσε την παρουσία της επιχείρησης και προσέλκυσε νέους πελάτες.

Banner Κλήρωσης Διαγωνισμού

FAQs

Τι είναι οι γραφιστικές υπηρεσίες;

Οι γραφιστικές υπηρεσίες αφορούν τη δημιουργία ή τη βελτίωση των οπτικών στοιχείων μιας επιχείρησης, όπως τα λογότυπα, οι ιστοσελίδες, οι διαφημίσεις και άλλα.

Γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρηση μου να έχει “γραφιστικά” καλή εικόνα;

Μια επαγγελματική και δοδημένη παρουσία βοηθά στη δημιουργεί ισχυρή πρώτη εντύπωση και διασφαλίζει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Πόσο σημαντική είναι η γραφιστική στη ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής μου;

Είναι κρίσιμη. Μια ελκυστική παρουσία αποτελεί τον πυρήνα της ψηφιακής ταυτότητας σου, από το λογότυπο μέχρι την ιστοσελίδα και τα social media.

Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνω την ψηφιακή μου εικόνα;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά είναι καλό να ανανεώνεις την εικόνα σου όταν νιώθεις ότι δεν εκπροσωπεύει πλέον την εταιρεία ή το προϊόν σου.

Πώς μπορώ να ξέρω ότι η νέα μου ψηφιακή ταυτότητα θα είναι αποτελεσματική;

Η διαδικασία σχεδιασμού περιλαμβάνει αναλύσεις, αξιολογήσεις και δοκιμές για να διασφαλίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό.

Τι είναι το branding και τη σχέση έχει με τη γραφιστική;

Το branding αφορά τη διαδικασία δημιουργίας μιας δυνατής παρουσίας για μια εταιρεία ή προϊόν. Οι γραφιστικές υπηρεσίες αποτελούν βασικό εργαλείο στη διαδικασία αυτή, καθώς διαμορφώνουν την οπτική ταυτότητα του brand.

Καλέστε μας σήμερα.
2821405888

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα και αισθανθείτε ασφαλείς για να ζητήσετε συμβουλές σχετικά με τυχόν απορίες και φιλοδοξίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν τα: Google Privacy Policy και οι Όροι χρήσης.
    TOP